Draugets billetshop 3

Kristine Heebøl & Timo Alakotila

Lørdag d. 8. maj Kl. 20:00
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Centervejen 91, 
4550 Asnæs

Entré: 140 kr.

billetdk
  

Billet kan også bestilles på billet@drauget.dk

Kristine Heebøl Drauget

Ny duo med Timo Alakotila og Kristine Heebøll - bevæger sig i smult vande i territoriet mellem moderne kammerfolk og improvisation.


Klaver og violin forenes i legende spilleglæde i en tilsyneladende uendelig række lækre, luftige melodier, der giver parret frugtbar legeplads til deres musikalske fantasi. Med baggrund i den instrumentale dansemusik fra Norden i en klar og varm fusion mødes disse erfarne folkemusikere og - komponister og lader spilleglæden skinne igennem. De mestrer modet til at slippe temaet for atter at genfinde det, strømmen fra violin til klaver og tilbage igen er næsten telepatisk.
 

Med denne duo er det tydeligt, at skandinavisk folk konstant udvikler sig uden at glemme fortiden. Musikken er organisk og har en smuk imaginær strøm med pragtfulde musikalske farver.
Et samarbejde der bliver større end summen af dets dele.


Kristine Heebøll, violin - har et mangeårigt virke inden for den danske folkemusik, indspillet soloalbums og sammen med Trio Mio vundet 8 Danish Music Award-Folk, senest prisen som Årets Komponist i 2019. Lektor ved Folkemusiklinjen i komposition og arrangement.
Timo Alakotila, klaver - har en bred musikalsk baggrund, der omfatter jazz, klassisk og folk, og han er del af den legendariske gruppe JPP. Har medvirket på henved 200 albums. Lærer ved Sibelius-akademiet. Adskillige priser, heriblandt den finske stats 5-årige arbejdslegat i 2011 

 

 

Program forår 2021


Tide Lines
Fredag d. 26. marts
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter

Koncerten er udsat.
Tide lines-Drauget - Udsat.png


Other Roads
Torsdag d. 15. april
Adelers Huse, Fårevejle St.
Koncerten er udsat.
Other roads - Drauget - Udsat.png


Väsen
Onsdag d. 21. april
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
1 väsen - Drauget - Udsat.png


Kieran Goss & Annie Kinsella
Onsdag d. 28. april
Adelers Huse, Fårevejle St.

Koncerten er udsat.
KieranGoss - Drauget - Udsat.png


Kristine Heebol & Timo AlakotilaTimo Alakotila
Lørdag d. 8. maj
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Kristine Heebøl Drauget


Yves Lambert
Tirsdag d. 1. juni
Aksen, Kulturhuset i Asnæs
Yves Lambert Drauget

 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond