Draugets billetshop 3

Lisas & Jansberg

Lisas Jansberg Drauget

Lisas

Er bestående af Lisa Rydberg på violin og Lisa Långbacka på accordion, udgav i februar 2017 albummet Fiddle and Accordion Conversations på den prestigefyldte Folk Alliance International i Kansas City (SWS Records/Playground).Med en hjemlig base i den svenske folke og traditionsmusik færdes de begge ubesværet igennem eksperimenteren med nye former og finder inspiration i barok, keltisk folkemusik, jazz tango og meget mere.LISAS has repræsenteret Sverige i EBU (European Radio Union's) folkemusik festival i Kroatien, optrådt på den Internationale Festival Carrefour Mondial de l'Accordeon i Quebec, til Glogerfestspillene i Kongsberg, MAfestival i Bruges, til Musikfestspiele i Potsdam og har givet et utal af koncerter rundt omkring i Sverige.

 

Jansberg

Folkemusikken er i rivende udvikling, og nu bliver der skubbet yderligere til genren.
Med nylige koncerter i England og Skotland er Jansberg Band tilbage i forrygende form.
Med en af dansk folkemusiks mest innovative violinister, Henrik Jansberg, i spidsen står bandet for moderne folkemusik, der trækker på både amerikansk bluegrass og roots traditioner.
Henrik Jansberg er et af de stærkeste kort blandt de yngre danske folkemusikviolinister, Han har sit eget band, som nu kun hedder "Jansberg", som spiller akustisk musik i overvejende grad komponeret af Henrik selv, og han har udgivet flere albums i eget navn. Henrik Jansberg har i den forbindelse modtaget en række Danish Music Awards, bl.a. for Årets Danske Debut Album og som Årets Danske Folk Artist Traditionel.
Han kommer fra Juelsminde i midtjylland og har spillet violin siden han var 7 år gammel. Hans forældre var aktive folkedansere, og Henrik har fra starten folkemusikken og i særdeleshed dansemusikken tæt inde på livet.
I 2015 udkom albummet ”Terre Nova” med kompositioner fra Henrik Jansbergs hånd.

  

 

Program efterår 2020

 

Mike Andersen - Solo
Lørdag d. 12. september Kl.20:00
Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter
Entré: 190 kr.
Mike Andersen Solo Drauget


 

Drauget sikrer PULS i Odsherred

Drauget er blandt de 57 nordiske koncertarrangører, som er udpeget til at deltage i Puls, Nordisk Kulturfonds treårige musiksatsning 2017-20.

Puls er et kulturpolitisk udviklingsarbejde, et netværk for koncertarrangører i hele Norden og et støtteprogram, som har til formål at styrke livemusikken i Norden.

Det er i LIVE-musikken og netop i de fælles oplevelser vi får omkring musikken at magien opstår! Derfor er det en fornøjelse at vi i kraft af dette samarbejde har mulighed for, i endnu højere grad at udbrede musikoplevelser af høj kunstnerisk kvalitet og sammen med publikum udforske det nordiske musik-univers.

20161121 nkf puls web

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond