Drauget - Livemusik i Odsherred er lukket

Kære medlemmer af Drauget og musikvenner.

Vi har forsøgt, ihærdigt og længe, at få nye medlemmer valgt ind i bestyrelsen, men desværre lykkedes det ikke. I torsdags den 13. april blev beslutningen om lukning af Drauget enstemmigt vedtaget på to på hinanden følgende ekstraordinære generalforsamlinger.

Det var en tung beslutning, der blev truffet. 22 år blev det til med mange fantastiske musikoplevelser. Vi skylder megen tak til initiativtagerne, ikke mindst ildsjælen Anker, der med sin begejstring har formidlet og øget interessen for folkemusik til så mange andre.

Flere i bestyrelsen har været med fra starten, men ønskede sidste år at udtræde efter at have lagt mange kræfter i bestyrelsesarbejdet, hvilket var meget forståeligt. Desværre viste det sig svært at få nye medlemmer, der vil drive og føre foreningen videre og det må vi nu drage konsekvensen af.

Vi skylder også megen tak til alle de frivillige, der har sørget for praktikken under koncerterne, at der var sat stole frem, at der var en bar, at der var mad og drikke til musikerne, at der var lyd.

Tak for sparring og godt samarbejde med alle vores koncertsteder i Odsherred, samarbejdspartnere rundt i landet, fantastiske musikere fra ind- og udland, Dansk Live samt økonomisk støtte fra Tuborgfondet, Nordisk Kulturfond, Statens Kunstfond og Odsherred Kommune.

Sidst men ikke mindst, tak til vores trofaste publikum, for uden dem kunne det hele have været lige meget.

Hvis nogen af jer har spørgsmål er I meget velkomne til at skrive til os på info@drauget.dk

TAK FOR NU. På gensyn andre steder.

Drauget støttes af:

     Logo NordiskKulturfond